Reuzenpanda

Alles in hulpcentrum

Offertes

Facturen

Producten

Contacten

Instellingen

API koppelingen

Hoe maak ik een factuur aan

Ga links in het overzicht naar Facturen en klik op + Nieuwe factuur. In de volgende stappen kun je je factuur compleet maken.

  • Voordat een factuur verstuurd kan worden dien je eerst een contact te koppelen aan deze factuur. Dit kan door op ‘Kies een contact…’ te klikken en hier een bestaand contact uit je contactenlijst te gebruiken of daar op ‘+ Nieuw contact’ te klikken en hier een nieuw contact aan te maken. Een nieuw contact kan aangemaakt worden in de vorm van een particuliere of zakelijke klant.
  • Op de rechthoekige balk met het + teken kan je producten gaan toevoegen die je vermeld wilt hebben op je factuur. Hierin kan je een product selecteren die je hebt ingesteld bij Producten. Mocht je nog geen producten hebben ingesteld zou je hier een omschrijving van het product kunnen meegeven die op de factuur vermeld dient te staan. Naast de omschrijving van het product kun je ook de prijs, aantallen en BTW percentages meegeven. Indien er dingen verkeerd zijn gegaan kan je iedere regel nog verwijderen door op het prullenbakje te klikken die rechts naar het bedrag van het product vermeld staat.
  • Op de factuur kan je nog de afleverdatum aanpassen. Hierbij kan ingevuld worden op de dag waarop de factuur betrekking heeft.
  • De factuurdatum kan ook worden aangepast, dit is de datum wanneer de factuur verstuurd wordt.
  • De afleverdatum kan worden aangepast naar de datum wanneer je de betaling van de factuur graag zou willen ontvangen
  • Ook kan de standaardregel aangepast worden die onderaan de factuur vermeld zal komen te staan, denk hierbij bijvoorbeeld aan: Gelieve de factuur te betalen binnen de vervaldatum. Dit kan je doen door onderin je factuur de tekstbox aan te vullen met de tekst die jij graag zou willen.
  • Nadat er een contact is gekoppeld, minimaal 1 product is toegevoegd en een eventuele korting in de factuur is vermeld kan je eenvoudig de factuur opslaan door op de knop Opslaan te klikken. Indien je op annuleren hebt geklikt kun je de bovenstaande stappen herhalen om een factuur te kunnen versturen
Delen
Delen
Delen
Delen
Delen

Gratis starten

VOOR PARTICULIEREN EN KLEINE ONDERNEMINGEN

Krijg alles wat je nodig hebt om hogere kwaliteit offerte aanvragen uit je website te halen

Wat is er inbegrepen in Gratis?

Reuzenpanda Configurator Sjabloon GRATIS downloaden
1

Je inloggegevens

2

Bedrijfsgegevens

3

Gratis starten!

Gratis starten

Vul hieronder je e-mailadres in om jouw gratis account aan te maken
Reuzenpanda Software
Reuzenpanda Software
Als je je e-mailadres invult, ga je ermee akkoord marketingberichten van Reuzenpanda te ontvangen.