Veel gestelde vragen.

Heb jij vragen over Reuzenpanda? Raadpleeg de lijst met veelgestelde vragen hieronder of mail ons op info@reuzenpanda.nl

De conversie-gerichte configurator van Reuzenpanda heeft gezorgd voor een stijging tot 400% in aantal offerte aanvragen in tientallen branches. 150+ ondernemers sturen nu meer offertes, geheel geautomatiseerd.

De configurator is in jouw vertrouwde website builder eenvoudig te koppelen. Het is een enkel een kleine Snippet Code die toegevoegd wordt aan de website, dit zonder enige impact op de Website Snelheid!

De kans mislopen dat je niet bij de geweldige groep ondernemers behoort die hun productservice online aanbieden. Dat allemaal via een super slim systeem.

Reuzenpanda’s configurator wordt momenteel gebruikt in meer dan 60 branches. De kans is groot, dat jouw branche hier ook bij zit. Na het gratis starten, krijg je direct de keuze om een sjabloon voor jouw branche te kiezen.

Geen probleem. Reuzenpanda is een opzichzelfstaande tool. Je kunt dit naast je bestaande offertesysteem gebruiken of zelfs over stappen wanneer jouw oude offertesysteem hiermee overbodig is geworden.

Reuzenpanda bied een all-in-one systeem voor een vaste pakket prijs. We rekenen geen tarief per offerte of factuur.

Reuzenpanda integreert via Zapier met  100+ software systemen. Ook kan je onze documentatie bekijken voor meer informatie over de API. Bovendien hebben we ook maatkoppelingen voor Facebook Pixel, Google Tag Manager & Mailchimp.  Heb jij een idee voor een integratie? Laat het dan zeker weten!

Meer dan 50 bedrijven zetten Reuzenpanda’s Configurator in om leads te genereren via Facebook Ads, Google Ads, LinkedIn Ads, etc. Dit allemaal met een gemiddeld conversieratio van 25%

Meerdere Marketing bureaus, Web-bureaus, Consultants, Adviseurs, etc. gebruiken Reuzenpanda om meer omzet te maken voor hun klanten.

Start direct, kies later

Gratis starten, maandelijks opzegbaar en geen commissie per offerte of factuur