Reuzenpanda Bamboe Beveiliging

Bij Reuzenpanda vinden wij de veiligheid van jullie data, ons systeem en ons product erg belangrijk. Wij besteden daarom veel aandacht en tijd aan de veiligheid van Reuzenpanda.


Om dit te faciliteren hebben wij “Bamboe Beveiligingsmeldingen” ingebouwd in Reuzenpanda. Zo krijg je bijvoorbeeld een beveiligingsmelding op het moment dat jou email of wachtwoord aangepast wordt. Over de komende maanden bouwen wij door aan dit robuust maar flexibel concept.

Phishing

Deel met niemand, ook geen medewerker van Reuzenpanda, de inloggegevens van je Reuzenpanda account.

Verdacht mailtje ontvangen? Controleer altijd het volgende voordat je ergens op klikt:

1. Controleer altijd eerst de afzender van het de e-mail. Marketing gerelateerde e-mails worden altijd verzonden door info@reuzenpanda.nl of jur@reuzenpanda.nl.

 

2. Controleer ook altijd door welk e-mailadres de e-mail gesigneerd is. Dit hoort altijd reuzenpanda.nl te zijn.

1. Controleer altijd eerst de afzender van het de e-mail. E-mails vanuit de applicatie met betrekking tot jouw profiel in Reuzenpanda. Denk aan meldingen, wachtwoord wijzigingen, etc.

 

2. Controleer ook altijd door welk e-mailadres de e-mail gesigneerd is. Dit hoort altijd mail.reuzenpanda.app of mail.directsamenstellen.nl te zijn.

info@reuzenpanda.nl encoded

E-maildisclaimer

De informatie in elektronische berichten vanuit Reuzenpanda is privé en confidentieel. Het is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Indien u dit bericht onterecht ontvangt verzoeken wij u het bericht direct te retourneren, zonder het bericht te reproduceren, te distribueren of te gebruiken. Reuzenpanda sluit iedere aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit elektronische verzending.