De #1 Add-on om meer & hogere kwaliteit offerte aanvragen te scoren!

Configurators online​
0 +
Ondersteunende branches
0 +
verstuurde offertes​
0 +

Verschillende bedrijven in Nederland maken al gebruik van Reuzenpanda om meer & hogere kwaliteit offerte aanvragen te scoren!

Paul Smeets

Eigenaar van Isolatie bedrijf

Ik was altijd lang bezig met een offerte, omdat ik langs moest om in te meten… Nu vullen ze gewoon hun vierkante meters in en doet Reuzenpanda de rest!

11 nov, 2022

5/5

Bas Rijpers

Eigenaar van Pergola bedrijf

Jur en zijn team hebben mij super goed geholpen met het opzetten van mijn offerte aanvraag tool. Wanneer ik vragen had reageerde hij direct en na korte tijd ook al resultaten met de offerte geboekt!

 

Ik raad de configurator van Reuzenpanda zeker aan ✅

26 okt, 2022

5/5

Jennifer

Eigenaar van Overkapping bedrijf

We zijn erg blij met Reuzenpanda! Door de offerte widget op de website, vinden klanten het toch net iets makkelijker om een offerte aan te vragen. Offertes kunnen we ook op deze nieuwe manier snel goedkeuren en versturen, scheelt ons enorm veel tijd! Keep the good work!

17 okt, 2022

5/5

Het 6-weken traject

Hoe en wat krijg je tijdens het 6-weken traject?

Product configurator

Jouw eerste akkoord

Hoe werkt het systeem?

Jouw gegevens

De gegevens van je droomklant

Volledige productsamenstelling

De prijs van deze samenstelling

Goedkeuren van de offerte

Offerte automatisch verzenden

Mobiele app

De gratis extra's van het traject

6 weken onbeperkt aanpassingen

6 weken toegang tot het volledige systeem

Variabelen in productomschrijving

Weergave prijs

Live prijsberekeningen

Automatisch offertes verzenden

De bonussen van het traject

24/7 contact met een Reuzenpanda expert

Widget in 5 talen

Mailsysteem

Verwijdering branding

Toegang tot upsells

100% van je geld terug als je niet tevreden bent

Veelgestelde vragen

Heb jij vragen over Reuzenpanda? Raadpleeg de lijst met veelgestelde vragen hieronder of doe de gratis check en wij nemen later contact met je op.

Door op deze pagina je plek te reserveren, meld je je aan voor ons Gratis & Risicovrij 6 weken traject. In dit traject helpen we jou bij het inrichten van jouw configurator en het binnen halen van jouw 1e akkoord. Geen akkoord binnen deze 6 weken? Geld terug! Je kan dus 100% risicovrij starten.

Nee! De configurator richten wij samen met jou in. Hierna kan je deze eenvoudig beheren in Reuzenpanda. Alles is ontworpen om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden! Je hoeft dus nooit de code in te duiken.

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of Reuzenpanda bij je past.

Geen probleem. Reuzenpanda is een op zichzelfstaande tool waarmee je een koppeling maakt met jouw website (wij zijn de enige in Nederland die dit doen!). Je kunt dit naast je bestaande offertesysteem gebruiken of zelfs over stappen wanneer jouw oude offertesysteem hiermee overbodig is geworden.

Waarschijnlijk wel! Reuzenpanda koppelt gemakkelijk met honderden software zoals Mailchimp, Facebook, Google en Zapier. Heb jij een idee voor een integratie? Laat het dan zeker weten!

Ja, je kunt jouw domeinnaam gebruiken om de offertes te versturen. In het beheer van Reuzenpanda kun je deze eenvoudig instellen.

Verschillende bedrijven maken al gebruik van Reuzenpanda

“Dit systeem zorgt voor jouw vrijheid als ondernemer, maar zal je tegelijkertijd in staat stellen om een grote, positieve impact te maken op de ervaring van anderen en je bedrijf groter te maken dan dat jij als ondernemer ooit alleen kon zijn…”

– Jur, Casper en het hele Reuzenpanda Team

Reserveer jouw plek

Reserveer jouw gratis consult, waar jij samen met een van onze specialisten jouw configurator inricht & installeert!

Gratis starten

VOOR ONDERNEMERS DIE WILLEN STARTEN MET REUZENPANDA

Krijg alles wat je nodig hebt om te starten & de kracht te ervaren van Reuzenpanda

Wat is er inbegrepen in Gratis?