Start jouw 6-weken traject tegen een afgeprijsde prijs van €597

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten
  • 00Seconden

Om het traject te starten heb je een Reuzenpanda account nodig. Nieuw bij reuzenpanda? Registeren

Verschillende bedrijven in Nederland maken al gebruik van Reuzenpanda om meer & hogere kwaliteit offerte aanvragen te scoren!

Je klant makkelijker en sneller een offerte laten aanvragen?

Dan ben jij de perfecte kandidaat en kunnen we ervoor zorgen dat jij meer & hogere kwaliteit offerte aanvragen gaat binnenhalen!

 

Actieve configurators
0 +
Offertes aangevraagd
0 K +
Totaal geoffreerd
0 M +

Wil jij meer kwalitatieve offerte aanvragen uit je website halen?

Met de configurator van Reuzenpanda kan iedereen een succesvolle online offerte aanvraag strategie opzetten.

Reuzenpanda is ontworpen zodat jouw ideale doelgroep als een magneet een offerte gaat aanvragen. De offertes zullen deze klanten een professionele online ervaring geven, waardoor jouw prospects zonder twijfel voor jou zullen kiezen!

Configurator

Deze configurator geïntegreerd op elke pagina van je website

Met een super eenvoudige koppeling met jouw website, kan jij jouw producten in een handomdraai aanbieden op je website!

Jouw klant stelt zo super eenvoudig zijn offerte samen in een mobile-first design.

Offertes automatisch aanmaken en versturen

Nadat jouw droomklant de offerte heeft samengesteld op jouw website, wordt er automatisch een offerte aangemaakt met de juiste producten, omschrijvingen en prijs.

Hierna hoef je hem alleen nog maar eenvoudig te versturen. Dit kan zelfs op je iPhone!

Offertes direct en makkelijk online accepteren

Nadat jouw klant de zelf samengestelde offerte simpel in de mailbox ontvangt, kan die deze direct online bekijken.

Het digitaal ondertekenen kan super makkelijk & snel, je hoeft alleen even een krabbeltje te zetten.

Veelgestelde vragen

Heb jij vragen over Reuzenpanda? Raadpleeg de lijst met veelgestelde vragen hieronder of doe de gratis check en wij nemen later contact met je op.

Door op deze pagina je plek te reserveren, meld je je aan voor ons Gratis & Risicovrij 6 weken traject. In dit traject helpen we jou bij het inrichten van jouw configurator en het binnen halen van jouw 1e akkoord. Geen akkoord binnen deze 6 weken? Geld terug! Je kan dus 100% risicovrij starten.

Nee! De configurator richten wij samen met jou in. Hierna kan je deze eenvoudig beheren in Reuzenpanda. Alles is ontworpen om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden! Je hoeft dus nooit de code in te duiken.

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of Reuzenpanda bij je past.

Geen probleem. Reuzenpanda is een op zichzelfstaande tool waarmee je een koppeling maakt met jouw website (wij zijn de enige in Nederland die dit doen!). Je kunt dit naast je bestaande offertesysteem gebruiken of zelfs over stappen wanneer jouw oude offertesysteem hiermee overbodig is geworden.

Waarschijnlijk wel! Reuzenpanda koppelt gemakkelijk met honderden software zoals Mailchimp, Facebook, Google en Zapier. Heb jij een idee voor een integratie? Laat het dan zeker weten!

Ja, je kunt jouw domeinnaam gebruiken om de offertes te versturen. In het beheer van Reuzenpanda kun je deze eenvoudig instellen.

Verschillende bedrijven maken al gebruik van Reuzenpanda

“Dit systeem zorgt voor jouw vrijheid als ondernemer, maar zal je tegelijkertijd in staat stellen om een grote, positieve impact te maken op de ervaring van anderen en je bedrijf groter te maken dan dat jij als ondernemer ooit alleen kon zijn…”

– Jur, Casper en het hele Reuzenpanda Team

Paul Smeets

Eigenaar van Isolatie bedrijf

Ik was altijd lang bezig met een offerte, omdat ik langs moest om in te meten… Nu vullen ze gewoon hun vierkante meters in en doet Reuzenpanda de rest!

11 nov, 2022

5/5

Bas Rijpers

Eigenaar van Pergola bedrijf

Jur en zijn team hebben mij super goed geholpen met het opzetten van mijn offerte aanvraag tool. Wanneer ik vragen had reageerde hij direct en na korte tijd ook al resultaten met de offerte geboekt!

 

Ik raad de configurator van Reuzenpanda zeker aan ✅

26 okt, 2022

5/5

Jennifer

Eigenaar van Overkapping bedrijf

We zijn erg blij met Reuzenpanda! Door de offerte widget op de website, vinden klanten het toch net iets makkelijker om een offerte aan te vragen. Offertes kunnen we ook op deze nieuwe manier snel goedkeuren en versturen, scheelt ons enorm veel tijd! Keep the good work!

17 okt, 2022

5/5

Gratis starten

VOOR ONDERNEMERS DIE WILLEN STARTEN MET REUZENPANDA

Krijg alles wat je nodig hebt om te starten & de kracht te ervaren van Reuzenpanda

Wat is er inbegrepen in Gratis?

Reserveer jouw plek

Reserveer jouw gratis consult, waar jij samen met een van onze specialisten jouw configurator inricht & installeert!